Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

Kalender

mandag 8. september 2014

Kjøreregler om prioritering for de av guttene som er med på både fotball og håndball

Trenerne for fotball G02 og håndball G02/03 er enige om felles kjøreregler for de av guttene som er med på både fotball og håndball. De er som følger:

Den idretten som har sesong skal prioriteres. I sommerhalvåret har altså fotball prioritet. Sesongskiftet i høst skjer 21. oktober med siste fotballkamp og første håndballkamp denne dagen. Etter dette har håndball sesong som varer til ca april, og har prioritet foran fotball.

Guttene deltar på flest mulig av treningene på den andre idretten. Hvis det blir vanskelig/for mange treninger totalt for noen, reduseres for den enkelte antall treninger på idrett som ikke har sesong. Så langt som mulig forsøker vi å unngå kollisjoner mellom tidspunkter for fotballtrening og håndballtrening. 

Hvis håndballspillere i fotballsesongen skal redusere antall håndballtreninger, skal det prioriteres å møte på den treningen i uka som er i håndballhall. 


For håndball skal fortsatt trener Trine Magne (mob. 47 27 57 44) varsles ved forfall til trening/kamp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar